Το Office για iOS λαμβάνει υποστήριξη για διαφάνειες πορτραίτου στο PowerPoint και βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία στο Word

Το Office για iOS λαμβάνει υποστήριξη για διαφάνειες πορτραίτου στο PowerPoint και βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία στο Word

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες ενημερώσεις για το Office Insiders στο iOS. Η έκδοση 2.65 (αριθμός έκδοσης 22082900) είναι διαθέσιμη για λήψη σε όσους έχουν πρόσβαση σε πρώιμες ενημερώσεις του Office στο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Apple. Η πιο πρόσφατη έκδοση φέρνει υποστήριξη διαφανειών κατακόρυφα στο PowerPoint και βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία για το Word, μια δυνατότητα που ζητήθηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες.

PowerPoint – Δημιουργία διαφανειών σε κατακόρυφο προσανατολισμό

Πολλοί από εσάς έχετε ζητήσει την επιλογή προβολής, δημιουργίας και επεξεργασίας διαφανειών PowerPoint σε κατακόρυφο προσανατολισμό στο iPhone ή το iPad σας. Τώρα μπορείς! Για να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα επιλογή, απλώς μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση στην κορδέλα και πατήστε Προσανατολισμός. Στη συνέχεια, πατήστε Πορτραίτο και δείτε τη διαφάνεια στην εστίαση να αλλάζει σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Word – Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας

Παρουσιάζουμε τη νέα επιλογή εναλλαγής για γρήγορη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του σκούρου φόντου στο έγγραφό σας!

Οι χρήστες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από αυτή τη δυνατότητα που ζητείται ιδιαίτερα και να προβάλλουν έγγραφα με τη λειτουργία που χρειάζονται. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο iPhone σας, πατήστε το μενού Περισσότερες επιλογές (…) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το κουμπί Εναλλαγή σε ανοιχτό/σκοτεινό φόντο. Για να το δοκιμάσετε στο iPad σας, πατήστε το κουμπί Εναλλαγή λειτουργιών κάτω από την καρτέλα Προβολή.

Μπορείτε να μάθετε πώς να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Office Insider σε iOS επίσημο στονιστότοπο. Σημειώστε ότι η Microsoft χρησιμοποιεί το Apple TestFlight για δημόσια δοκιμή beta, η οποία έχει όριο 10.000 χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *