Εικόνες του iPhone 14 που διέρρευσαν παραπέμπουν σε μεγαλύτερους φακούς κάμερας

Εικόνες του iPhone 14 που διέρρευσαν παραπέμπουν σε μεγαλύτερους φακούς κάμερας

Κάποιος στο Διαδίκτυο μπήκε στον κόπο να προμηθευτεί μια θήκη iPhone 14 Pro, να ντύσει το iPhone 13 Pro του και στη συνέχεια να μας δείξει το αποτέλεσμα.

Αυτό υπογραμμίζει πόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φακοί κάμερας του iPhone 14 Pro σε σύγκριση με αυτό με το οποίο δουλεύει ο προκάτοχός του. Ως αποτέλεσμα των μεγαλύτερων δαχτυλιδιών της κάμερας, η «νησιακή αποκοπή» της κάμερας στη θήκη έχει επίσης αυξηθεί, και όχι κατά πολύ.

iPhone 14 Pro case on an iPhone 13 Pro
iPhone 14 Pro case on an iPhone 13 Pro

Θήκη iPhone 14 Pro σε iPhone 13 Pro

Η εξήγηση για αυτήν τη διαφορά μεγέθους μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά απλή. Η Apple φημολογείται ευρέως ότι θα αναβαθμίσει την υπερευρυγώνια κάμερα στα μοντέλα iPhone Pro φέτος και ο νέος αισθητήρας είναι πολύ μεγαλύτερος από τον παλαιότερο.

Ως εκ τούτου, η ανάγκη να τοποθετηθεί με μεγαλύτερο δακτύλιο φακού κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι στην Apple αρέσει να διατηρεί και τους τρεις αυτούς φακούς στο ίδιο ακριβώς μέγεθος για χάρη της συμμετρίας (ή για να κατευνάσει όσους έχουν ΙΨΔ), και ίσως έχετε τον λόγο για αυτήν την εμφάνιση.

Αυτό που μένει να φανεί είναι ακριβώς πόσο περίεργες θα φαίνονται οι νέες, ενσωματωμένες κάμερες στην πραγματική ζωή στο μικρότερο iPhone 14 Pro – καθώς το τμήμα της κάμερας πλέον καταλαμβάνει πολύ περισσότερο από το 50% του οριζόντιου χώρου στο πίσω μέρος. Τέλος πάντων, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα τηλέφωνα της Apple την Τετάρτη, στην ειδική εκδήλωση παρουσίασήςτης, οπότε μείνετε συντονισμένοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *