Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 16 και το watchOS 9 τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 16 και το watchOS 9 τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου

Μαζί με τις διάφορες ανακοινώσεις της σήμερα, η Apple αποκάλυψε επίσης πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη μεγάλη ενημέρωση λογισμικού της να κυκλοφορήσει στα smartphone και τα smartwatches της και όπως πάντα, θα είναι Δευτέρα. Συγκεκριμένα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Τότε είναι που η εταιρεία θα κάνει iOS 16 για υπάρχοντα iPhone, καθώς και το watchOS 9 για φορετά Apple Watch – συγκεκριμένα Series 4 και μεταγενέστερα. Για να ενημερώσετε το ρολόι σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό, το iPhone σας θα πρέπει επίσης να είναι σε iOS 16.

Το iOS 16 και το watchOS 9 παρουσιάστηκαν και τα δύο τον Ιούνιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, μαζί με το iPadOS 16. Ωστόσο, η έκδοση tablet του λογισμικού για φορητές συσκευές της Apple δεν θα εμφανιστεί την επόμενη Δευτέρα, καθώς η εταιρεία χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να γυαλίσει τη νέα δυνατότητα πολλαπλών εργασιών του Stage Manager.

Φαίνεται ότι το iPadOS θα παρακάμψει ένα ρυθμό και θα συγχρονιστεί ξανά με το iOS 16 όταν το iOS 16.1 και το iPadOS 16.1 θα κυκλοφορήσουν, πιθανότατα τον Οκτώβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *