Έρχεται νέο Sony Xperia Pro με βελτιωμένους αισθητήρες κάμερας, μεταβλητό διάφραγμα

Έρχεται νέο Sony Xperia Pro με βελτιωμένους αισθητήρες κάμερας, μεταβλητό διάφραγμα

Η Sony διοργανώνει μια εκδήλωση gaming τη Δευτέρα, όπου μπορεί να δούμε ή όχι ένα νέο smartphone. Ωστόσο, οι φήμες υποδηλώνουν ότι ένα ακόμη λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, όπου θα παρουσιαστεί το Xperia Pro-I δεύτερης γενιάς με προσανατολισμό στη φωτογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Sony θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο με τρεις κάμερες, όλες με νέους και βελτιωμένους αισθητήρες, όλες με ανάλυση 48MP. Επιπλέον, ένα από αυτά θα έχει μεταβλητό διάφραγμα μεταξύ f/1.2 και f/4.0.

Η τριάδα των καμερών που είναι 48MP με binning pixel σημαίνει ότι θα φωτογραφίζουν εγγενώς σε ανάλυση 12MP. Σύμφωνα με την πηγή, η κύρια κάμερα θα έχει αισθητήρα 1” IMX903 και η συσκευή λήψης υπερευρείας θα συνοδεύεται από την εικόνα IMX803 1/1,3”.

Ο αισθητήρας τηλεφακού θα είναι μια νέα έκδοση του IMX557 1/1,7”, που είχαμε προηγουμένως δει στα Xperia 1 II και Xperia 5 IV. Ωστόσο, σε αυτά τα δύο είχε εγγενή ανάλυση 12MP και ο διάδοχος μεταβαίνει σε εγκατάσταση Quad-Bayer.

Μπορούμε να περιμένουμε ότι ένας νέος ISP θα έρθει επίσης με αυτό το υποτιθέμενο Xperia Pro-I Mark II όποτε γίνει επίσημο. Το περσινό Pro-I έφτασε στα τέλη Οκτωβρίου, επομένως το χρονοδιάγραμμα που προτείνεται από την έκθεση δεν είναι απίθανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *