Η ενημέρωση του watchOS 9 διακόπτει τη ροή του Spotify

Η ενημέρωση του watchOS 9 διακόπτει τη ροή του Spotify

Την περασμένη Δευτέρα, η Apple κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές – μιλάμε για το watchOS 9. Αυτό εμφανίστηκε στο Apple Watch Series 4 και στα νεότερα μοντέλα, αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Η ενημέρωση εισάγει ένα σφάλμα που διακόπτει τη ροή του Spotify. Η υπηρεσία ήταν απασχολημένη με email στους χρήστες της σχετικά με το ζήτημα αυτή την εβδομάδα και το μήνυμα από την εταιρεία έχει ως εξής:

Το Apple watchOS 9 παρουσίασε ένα σφάλμα που κάνει τη ροή Spotify στο Apple Watch να σταματήσει να λειτουργεί. Προτρέπουμε τους χρήστες του Spotify Apple Watch να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση του watchOS 9 έως ότου η Apple εφαρμόσει μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα. Οι χρήστες που έχουν ήδη επηρεαστεί μπορούν αντ ‘αυτού να κατεβάσουν το περιεχόμενό τους στο Apple Watch τους και να ακούσουν εκτός σύνδεσης ή ροή από το τηλέφωνό τους.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών, μόλις ενημερώσετε το ρολόι σας στην πιο πρόσφατη έκδοση, εάν επιχειρήσετε να κάνετε ροή περιεχομένου Spotify σε αυτό, η ροή θα σταματήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο λεπτό – και ωστόσο η γραμμή προόδου συνεχίζει να κινείται σαν να είχε συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί τόσο στις συνδέσεις Wi-Fi όσο και στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

watchOS 9 update breaks Spotify streaming

Επομένως, εάν κάνετε πολύ ροή Spotify στο Apple Watch σας, είναι καλύτερο να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση που θα έρθει για το φορητό σας. Στην πραγματικότητα, η Apple έχει ήδη διαθέσει την πρώτη beta της επερχόμενης έκδοσης watchOS 9.1 στους προγραμματιστές και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *