Η vivo γίνεται επίσημο smartphone του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Κατάρ 2022

Η vivo γίνεται επίσημο smartphone του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Κατάρ 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 ξεκινάει σε λιγότερο από δύο μήνες, με οικοδεσπότη το Κατάρ. Για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία συνεργάζεται με τη vivo, η οποία θα είναι ο επίσημος συνεργάτης smartphone κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του vivo X Fold+, ημέρα που συνέπεσε με την 118η επέτειο της FIFA.

vivo becomes official smartphone partner to FIFA World Cup Qatar 2022

Η φετινή συνεργασία θα τοποθετήσει το λογότυπο της vivo σε μεγάλα διαφημιστικά σημεία, όπως πάνελ στο πλάι, ταμπλό για συνεντεύξεις και άλλες οπτικές αναπαραστάσεις. Σε αντάλλαγμα, η εταιρεία θα παράσχει ναυαρχίδες «κορυφαίους στον κλάδο» στο προσωπικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες και να «τονώσουν την επιτυχημένη διεξαγωγή» του τουρνουά.

Αυτή η συνεργασία είναι ένα ακόμη βήμα για τη vivo στο παγκόσμιο ταξίδι της, βοηθώντας την να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνώριση της επωνυμίας της. Από το 2014, η εταιρεία επεκτάθηκε σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές και με την εμφάνισή της στο Κατάρ, αναμένει να προσεγγίσει ένα παγκόσμιο κοινό 5 δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων 400 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών vivo.

Η vivo συνεργάστηκε επίσης με τη FIFA κατά τη διάρκεια του Αραβικού Κυπέλλου στο Κατάρ πέρυσι, καθώς και με την UEFA για το Euro 2020 (που συμμετείχε το 2021 μετά την αναβολή του λόγω του COVID-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *