Το Razer Edge 5G είναι μια επερχόμενη φορητή κονσόλα παιχνιδιών Android Snapdragon G3X Gen 1

Το Razer Edge 5G είναι μια επερχόμενη φορητή κονσόλα παιχνιδιών Android Snapdragon G3X Gen 1

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Razer Edge 5G θα προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, η οποία θα είναι η πρώτη σε μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών του είδους της. Η συσκευή θα μπορεί να τρέχει παιχνίδια χωρίς να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο καθώς είναι εξοπλισμένη με την Snapdragon G3X Gen 1 που ανακοινώθηκε πέρυσι μαζί με ένα κιτ προγραμματισμού που κατασκευάστηκε από τη Razer, το οποίο έχει τις ομοιότητες με το Edge 5G.

Η Razer μαζί με την Qualcomm και την Verizon ανακοίνωσε μια νέα κονσόλα παιχνιδιών με χειρισμό Android – το Razer Edge 5G. Η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Οκτωβρίου στο RazerCon, αλλά έχουμε μια σύντομη εισαγωγή.

Razer Edge 5G teasers
Razer Edge 5G teasers

Ως συσκευή Android, μπορείτε να περιμένετε ότι το Razer Edge 5G θα εκτελεί όλα τα παιχνίδια για κινητά που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, αν και θα εκτελεί επίσης υπηρεσίες παιχνιδιών cloud και ροή παιχνιδιών από τον υπολογιστή ή την κονσόλα σας. Το βίντεο παρουσιάζει τη σχεδίαση του Edge 5G που διαθέτει διπλά μπαστούνια, ένα D-pad, καθώς και πολλά κουμπιά δίπλα στην οθόνη, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει αρκετές προσαρμοζόμενες σκανδάλες ώμου.

Βασισμένο στην περσινή κονσόλα κιτ dev Snapdragon G3X Gen 1, το Razer Edge 5G θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη OLED 6,65 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και αποκλειστική Adreno GPU, ενεργή ψύξη και μπαταρία 6.000 mAh. Η συσκευή αναμένεται επίσης να προσφέρει μια κάμερα web 1080P για ζωντανή ροή και θα βγαίνει σε τηλεόραση ή οθόνη 4K, ακουστικά AR και VR μέσω USB-C με υποστήριξη DisplayPort.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *