Η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες του Office 365 να αναφέρουν μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος στο Teams

Η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες του Office 365 να αναφέρουν μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος στο Teams

Η Microsoft εργάζεται για την ενημέρωση του Microsoft Defender για το Office 365, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες του Microsoft Teams να ειδοποιούν την ομάδα ασφαλείας του οργανισμού τους για τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα που λαμβάνουν.

Το Microsoft Defender για το Office 365 (πρώην Office 365 Advanced Threat Protection ή Office 365 ATP) προστατεύει τους οργανισμούς από κακόβουλες απειλές από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνδέσμους και εργαλεία συνεργασίας.

Αυτή η υπό ανάπτυξη δυνατότητα στοχεύει να επιτρέψει στους διαχειριστές να φιλτράρουν δυνητικά επικίνδυνα μηνύματα που στοχεύουν υπαλλήλους με κακόβουλα ωφέλιμα φορτία ή προσπαθούν να τους ανακατευθύνουν σε ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος.

“Οι τελικοί χρήστες θα μπορούν να αναφέρουν ύποπτα μηνύματα του Microsoft Teams ως απειλή για την ασφάλεια, όπως ακριβώς κάνουν για τα email – για να βοηθήσουν τον οργανισμό να προστατευτεί από επιθέσεις μέσω του Microsoft Teams”, εξηγεί η Microsoft στον οδικό χάρτη του Microsoft 365.

Ο Redmond εργάζεται επίσης για την ενημέρωση της εμπειρίας Υποβολών του Defender για το Office 365 για να κατηγοριοποιήσει τα μηνύματα που αναφέρονται από τον χρήστη σε μεμονωμένες καρτέλες για Phish, Spam (Ανεπιθύμητα) και ούτω καθεξής, σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών.

Ενώ η αναβαθμισμένη δυνατότητα υποβολής αναμένεται να είναι γενική διαθεσιμότητα τον επόμενο μήνα, η νέα δυνατότητα αναφοράς χρηστών βρίσκεται τώρα σε προεπισκόπηση και πιθανότατα θα διατεθεί σε τυπικούς πολλούς ενοικιαστές έως τα τέλη Ιανουαρίου 2023 σε υπολογιστές και πελάτες ιστού σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *