Οι ιστότοποι των αμερικανικών αεροδρομίων καταργήθηκαν από επιθέσεις DDoS από φιλορώσους χάκερ

Οι ιστότοποι των αμερικανικών αεροδρομίων καταργήθηκαν από επιθέσεις DDoS από φιλορώσους χάκερ

Η φιλορώσος όμιλος χακτιβιστών «KillNet» διεκδικεί μεγάλης κλίμακας κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDoS) εναντίον ιστοσελίδων πολλών μεγάλων αεροδρομίων στις ΗΠΑ, καθιστώντας τις απρόσιτος.

Οι επιθέσεις DDoS έχουν κατακλύσει τους διακομιστές που φιλοξενούν αυτούς τους ιστότοπους με αιτήματα για σκουπίδια, καθιστώντας αδύνατο για τους ταξιδιώτες να συνδεθούν και να λάβουν ενημερώσεις σχετικά με τις προγραμματισμένες πτήσεις τους ή να κάνουν κράτηση για υπηρεσίες αεροδρομίου.

Αξιοσημείωτα παραδείγματα ιστοτόπων αεροδρομίων που δεν είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL), έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους εναέριας κυκλοφορίας της χώρας, και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX), το οποίο είναι κατά διαστήματα εκτός σύνδεσης ή πολύ αργά να ανταποκρίνεται.

Άλλα αεροδρόμια που επιστρέφουν σφάλματα σύνδεσης βάσης δεδομένων περιλαμβάνουν το Chicago O’Hare International Airport (ORD), το Orlando International Airport (MCO), το Denver International Airport (DIA), το Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX), μαζί με μερικά στο Κεντάκι, τον Μισισιπή και τη Χαβάη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *