Νέες δυνατότητες χειρισμού των βίντεο στο  YouTube 

Νέες δυνατότητες χειρισμού των βίντεο στο YouTube 

Τα χειριστήρια  καναλιών που μόλις ανακοίνωσε το YouTube έρχονται τόσο στους χρήστες όσο και στους δημιουργούς καναλιών, ώστε να μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους πιο εύκολα. Αυτά είναι παρόμοια με τα χειριστήρια  του Instagram και αντιστοιχίζονται μοναδικά σε κάθε προφίλ. Η διάθεση της δυνατότητας θα γίνει σε στάδια, επομένως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να έχει ο καθένας την ευκαιρία να επιλέξει τη δική του λαβή.

Προηγουμένως το YouTube εισήγαγε μοναδικές διευθύνσεις URL καναλιών, αλλά τα handles  θα διευκολύνουν την επισήμανση κάποιου σε σχόλια, βίντεο και η λαβή θα εμφανίζεται επίσης στα σορτς του YouTube. Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα της ύπαρξης handle είναι η αναγνώριση από την κοινότητα. Σε αντίθεση με τα ονόματα των καναλιών, οι hadles είναι μοναδικές.

Κάθε δημιουργός θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα δικό του “@handle” αφού λάβει ένα email ότι έχει έρθει η ώρα. Μετά τις 14 Νοεμβρίου, σε όσους δεν έχουν επιλέξει λαβή θα εκχωρηθεί ένα που δημιουργείται αυτόματα με βάση το όνομα του καναλιού. Μπορεί ακόμα να αλλάξει μετά από αυτό, φυσικά.

Εκτός από τα χερούλια. Το YouTube επιτρέπει πλέον σε όλα τα κανάλια να επιλέγουν μια διεύθυνση URL και καταργεί την απαίτηση να έχουν τουλάχιστον 100 συνδρομητές για την εκχώρηση μιας μοναδικής διεύθυνσης URL.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *