Οι πρώτες εικόνες του Oppo Reno9

Οι πρώτες εικόνες του Oppo Reno9

Η σειρά Oppo Reno9 είναι ήδη στα σκαριά και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδεύεται από μπαταρία 4.500 mAh και ενοποιημένο πρότυπο φόρτισης. Τώρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο κατασκοπευτικά πλάνα του τηλεφώνου, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού του και μερικές επιπλέον λεπτομέρειες.

Η κύρια αλλαγή, που προέρχεται από το Reno8, είναι η πιο συμβατική σχεδίαση νησίδας κάμερας, αν και οι ίδιες οι κάμερες διατηρούν την ίδια ευθυγράμμιση.

Oppo Reno9
Oppo Reno9

Oppo Reno9

Το τηλέφωνο έχει μια τρύπα στο κέντρο, η οποία ήταν χαρακτηριστικό μόνο στις εκδόσεις Reno8 Pro, αλλά τώρα εξαπλώνεται στις τάξεις. Δυστυχώς, λίγα έχουμε ακούσει για τα εσωτερικά και τη ρύθμιση της κάμερας του vanilla Reno9.

Το Oppo Reno9 Pro+ φέρεται να τροφοδοτείται από Dimensity 8000 και θα έχει κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony IMX766, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των smartphone Oppo. Το Pro+ και το κανονικό Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Κίνα τον επόμενο μήνα, με τη βανίλια που βλέπουμε εδώ να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνει επίσημη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *