Ποιος θα είναι ο  επεξεργαστής της  σειράς Xiaomi Redmi K60

Ποιος θα είναι ο επεξεργαστής της σειράς Xiaomi Redmi K60

Η σειρά Redmi K50 έφτασε τον Μάρτιο με chipsets Mediatek σε εκδόσεις vanilla και Pro. Το Ultra ακολούθησε τελικά τον Αύγουστο με το Snapdragon 8+ Gen 1 και οι αναφορές αναφέρουν ότι η επερχόμενη σειρά Redmi K60 θα έχει τηλέφωνο με την κορυφαία πλατφόρμα του 2021 από την Qualcomm.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, η σειρά βρίσκεται ήδη στη φάση δοκιμών επαλήθευσης σχεδιασμού και μόλις επιβεβαιωθεί ότι ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι ασφαλής, θα ακολουθήσει η κατασκευή.

Ο tipster έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό, είπε επίσης ότι το υποτιθέμενο τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να είναι ακόμη και το βανίλια Redmi K60, θα διαθέτει οθόνη 2K, κάτι που είναι ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι Κινέζοι αναφέρονται λανθασμένα στην ανάλυση QHD+. Εξετάζουμε επίσης μια μπαταρία 5.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 67 W μέσω καλωδίου και 30 W ασύρματη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τη σειρά Redmi K60. Αμέσως μετά την εκδήλωση της Apple, το αφεντικό του Redmi και πρόεδρος της Xiaomi για την Κίνα, William Lu, ρώτησε τους ακόλουθούς του στο Weibo εάν θέλουν μια λειτουργία Dynamic Island στα τηλέφωνα Redmi K60.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *