Android 13 στην οικογένεια Samsung Galaxy S22 αναμένεται τον Οκτώβριο

Android 13 στην οικογένεια Samsung Galaxy S22 αναμένεται τον Οκτώβριο

Η Samsung θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση OneUI 5 στη σειρά Galaxy S22 μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Η είδηση ​​ανακοινώθηκε στο Συνέδριο προγραμματιστών της Samsung 2022 (κεντρική σημείωση στον σύνδεσμο πηγής).

Το υλικολογισμικό, διαθέτει Android 13 και μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως βαθύτερη ενσωμάτωση Material You, βελτιωμένο Dynamic theming και μια νέα Dynamic lockscreen, βελτιωμένη στοίβαξη widget, υποστήριξη πολλών χρηστών για πρώτη φορά στη Samsung, νέες έξυπνες χειρονομίες πολλαπλών εργασιών – διπλό σάρωση από στο κάτω μέρος για γρήγορη διαίρεση της οθόνης και σάρωση από την επάνω δεξιά γωνία για αναδυόμενη προβολή, αναγνώριση κειμένου στη Συλλογή, Κέντρο απορρήτου και πολλά άλλα.

Μια κυκλοφορία του Οκτωβρίου θα έκανε την άφιξη του Android 13 έναν μήνα ταχύτερη από την περσινή ενημέρωση OneUI 4 που ήρθε στη σειρά Galaxy S21 τον Νοέμβριο, η οποία έφτασε σχεδόν ένα μήνα γρηγορότερα από το OneUI 3.0 στη σειρά Galaxy S20 τον Δεκέμβριο του 2020.

H Samsung μόλις έστειλε το OneUI 5 Beta 4 στη σειρά Galaxy S22, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα είναι το τελευταίο πριν φτάσει το τελικό υλικολογισμικό.

Η σειρά Galaxy S22 θα είναι η πρώτη στη σειρά που θα λάβει το OneUI 5 μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά φυσικά θα υπάρχουν κάποιες παραλλαγές στην αγορά.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τον πλήρη οδικό χάρτη της κυκλοφορίας του OneUI 5 μέχρι το τέλος του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *