Υποστήριξη Android 13 στο υποσύστημα των Windows 11 για Android

Υποστήριξη Android 13 στο υποσύστημα των Windows 11 για Android

Η Microsoft παρουσίασε το λεγόμενο WSA (Windows Subsystem for Android) μαζί με τα Windows 11 και στόχος είναι να φέρει τα δύο λειτουργικά συστήματα πιο κοντά μέσω διαφόρων ενοποιήσεων. Τώρα μια Microsoft δημοσίευσε αθόρυβα έναν οδικό χάρτη ενημέρωσης για το WSA που επιβεβαιώνει ότι η υποστήριξη Android 13 είναι καθ’ οδόν.

Μαζί με το Android 13, η Microsoft θέλει να προσθέσει μια χούφτα χρήσιμων νέων λειτουργιών. Η εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ του κοντέινερ WSA και των Windows είναι ένα από αυτά. Αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι γιατί η κοινή χρήση αρχείων μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας θα είναι τόσο εύκολη όσο η μεταφορά και απόθεση.

Windows 11's Subsystem for Android will soon gain support for Android 13

Το “Picture-in-picture” πιθανότατα αναφέρεται στην εκτέλεση του WSA σε λειτουργία παραθύρου πάνω από τις εγγενείς εφαρμογές των Windows, για παράδειγμα. Ενώ οι “συντομεύσεις” είναι μάλλον ασαφείς και δεν ξέρουμε τι εννοεί η Microsoft με αυτό. Θα μπορούσε να σημαίνει ευκολότερη πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες ή εφαρμογές του τηλεφώνου σας απευθείας από τον υπολογιστή. Τέλος, η εταιρεία ενεργοποιεί την πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο από προεπιλογή.

Λάβετε υπόψη ότι το WSA και οι συναφείς λειτουργίες του περιορίζονται σε ορισμένες αγορές και μια ευρύτερη κυκλοφορία αναμένεται να έρθει στις αρχές του 2023. Η Microsoft εισήγαγε πρόσφατα μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες στο WSA, όπως εκτύπωση, τοποθεσία + GPS, δευτερεύουσα οθόνη, μικρόφωνο πρόσβαση κ.λπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *