Το Microsoft OneDrive διακόπτεται λόγω πρόσφατων ενημερώσεων των Windows 10

Το Microsoft OneDrive διακόπτεται λόγω πρόσφατων ενημερώσεων των Windows 10

Η Microsoft διερευνά ένα γνωστό ζήτημα που προκαλεί σφάλματα του OneDrive και του OneDrive για επιχειρήσεις σε συστήματα Windows 10 όπου οι πελάτες έχουν εγκαταστήσει ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

“Μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων KB5018410 ή νεότερων ενημερώσεων, το OneDrive ενδέχεται να κλείσει απροσδόκητα”, εξήγησε η εταιρεία σε μια ενημέρωση του πίνακα ελέγχου υγείας των Windows.

Σε συσκευές που επηρεάζονται, αυτό το ζήτημα θα εμποδίσει τους χρήστες να αποσυνδεθούν ή να αποσυνδέσουν τους λογαριασμούς OneDrive ή τους ιστότοπους και τους φακέλους τους από το Microsoft Teams και το SharePoint.

Όπως εξήγησε περαιτέρω ο Ρέντμοντ, οι επηρεαζόμενοι χρήστες ενδέχεται να λάβουν σφάλματα όταν προσπαθούν να:

  • Αποσυνδεθούν ή αποσυνδέσουν τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή συγχρονισμού του Microsoft OneDrive.
  • Αποσυνδέστε τοποθεσίες ή φακέλους από το συγχρονισμό στη συσκευή σας από τοποθεσίες του Microsoft SharePoint ή του Microsoft Teams.
  • Η απεγκατάσταση της εφαρμογής συγχρονισμού OneDrive ενδέχεται να αποτύχει.

Η πλήρης λίστα των πλατφορμών που επηρεάζονται περιλαμβάνει τα Windows 10, έκδοση 22H2. Windows 10, έκδοση 21H2; Windows 10, έκδοση 21H1; Windows 10, έκδοση 20H2.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η ομάδα μηχανικών της εργάζεται για να διορθώσει αυτό το γνωστό πρόβλημα, εκτιμώντας ότι θα αντιμετωπιστεί την επόμενη εβδομάδα.

“Εργαζόμαστε για μια επίλυση και εκτιμούμε ότι μια λύση θα είναι διαθέσιμη την ερχόμενη εβδομάδα”, δήλωσε η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *