Microsoft : Επιδιόρθωση για το Outlook

Microsoft : Επιδιόρθωση για το Outlook

H Microsoft κυκλοφορεί μια επιδιόρθωση για ένα γνωστό πρόβλημα που επηρεάζει τους χρήστες του Outlook για Microsoft 365 και τους εμποδίζει να προγραμματίζουν συσκέψεις Teams, επειδή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο μενού κορδέλας της εφαρμογής.

Το πρόσθετο Teams Meeting βρίσκεται στην προβολή Ημερολόγιο και βοηθά τους χρήστες του Outlook να δημιουργούν συσκέψεις Teams από το Outlook.

“Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σύσκεψη Teams στο Outlook Desktop, διαπιστώνετε ότι η επιλογή λείπει στην κορδέλα”, δήλωσε η Microsoft σε ένα άρθρο υποστήριξης που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο.

Σε μια ενημέρωση την Πέμπτη, η ομάδα προϊόντων της Teams επιβεβαίωσε ότι αυτό έχει πλέον επιλυθεί και μια επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη σε πελάτες που εκτελούν την έκδοση 1.5.00.28567 του Teams. 

H εταιρία υπενθύμισε επίσης στους πελάτες ότι το πρόσθετο Teams Meeting απαιτεί το .Net 4.8 και το WebView2 να είναι εγκατεστημένα στο σύστημα και να μην απενεργοποιούνται.

“Σε ορισμένες περιπτώσεις υποστήριξης, οι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι εάν δεν εγκαταστάθηκε το .Net 4.8 ή το Webview2, ότι η εγκατάστασή τους βοήθησε στην αντιμετώπιση του προβλήματος με την απενεργοποίηση του πρόσθετου Teams”, δήλωσε η Microsoft.

Για να ελέγξετε ποια έκδοση Teams χρησιμοποιείτε και εάν η επιδιόρθωση έχει κυκλοφορήσει στο σύστημά σας, πρέπει να ανοίξετε το Teams και να μεταβείτε στο About > Version αφού κάνετε κλικ στο μενού “Ρυθμίσεις και άλλα” (οι τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά).

Ο Redmond αναγνώρισε το ζήτημα τον Σεπτέμβριο μετά από μια ροή αναφορών πελατών σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες  που εκτείνονται τουλάχιστον αρκετά χρόνια. 

Ενώ η Microsoft δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την αιτία πίσω από αυτά τα προβλήματα, οι πελάτες λένε ότι το πρόσθετο πιθανότατα απενεργοποιείται αυτόματα αφού προκληθεί συντριβή του Outlook, χωρίς καμία επιδιόρθωση, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής να βοηθήσει στην επίλυσή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *