Οι πλήρεις προδιαγραφές του Realme 10 5G διέρρευσαν από την China Telecom

Οι πλήρεις προδιαγραφές του Realme 10 5G διέρρευσαν από την China Telecom

Η έκδοση 5G του Realme 10 αναμένεται στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα και σήμερα η συσκευή εμφανίστηκε στον ιστότοπο της China Telecom με το chipset, τις παραλλαγές μνήμης και ακόμη και εικόνες που επιβεβαιώνουν τη σχεδίαση.

Σύμφωνα με την καταχώριση, το RMX3615 θα πωλείται ως Realme 10 στην Κίνα και θα έχει τριπλή κάμερα 50MP. Οι περισσότερες προδιαγραφές και η ευθυγράμμιση της κάμερας μας οδηγούν στην υπόθεση ότι αυτό μπορεί να είναι το σώμα του Realme 9i 5G, που πωλείται στην Ινδία.

Η συσκευή θα έχει οθόνη 6,58 ιντσών με Full HD+ και περιμένουμε να είναι LCD γιατί το πλήκτρο λειτουργίας είναι σαφώς επίπεδο, διπλασιάζοντας ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Υπάρχει μια εγκοπή σταγόνας για την κάμερα selfie 8 MP. Το κάτω πλαίσιο θα είναι παχύτερο από αυτό του Realme 10 Pro.

Η ανάλυση της κάμερας είναι 50MP, 2 MP και 0,3 MP, και είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η κύρια λήψη θα συνοδεύεται από κάμερα macro, ενώ η λήψη VGA είναι πιθανό για πρόσθετο βάθος στις λήψεις πορτρέτου.

Το chipset αναφέρεται ως MT6833, που είναι ο αριθμός μοντέλου της πλατφόρμας Dimensity 700. Το Realme 10 5G θα πωλείται με μνήμη 8/128 GB ή 8/256 GB και υπάρχει χώρος για κάρτα microSD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *