Η Google κυκλοφορεί σταθερή ενημέρωση Νοεμβρίου Android 13

Η Google κυκλοφορεί σταθερή ενημέρωση Νοεμβρίου Android 13

Καθώς ήταν μόλις την πρώτη Δευτέρα του μήνα, η Google κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη μηνιαία ενημέρωση Android για τα Pixel που υποστηρίζονται ακόμη πριν από λίγες ώρες. Η ενημέρωση Νοεμβρίου 2022 είναι η τελευταία μικρή πριν από τη μεγαλύτερη κυκλοφορία του Δεκεμβρίου – η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή δοκιμή beta για μερικές εβδομάδες με το όνομα Android 13 QPR1. Και αυτό έλαβε ενημέρωση σήμερα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το σταθερό κλαδί. Εάν διαθέτετε ένα Pixel που εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις, τις επόμενες ημέρες (ή εβδομάδες – η σταδιακή κυκλοφορία της Google μπορεί να είναι πολύ αργή) θα λάβετε την ενημέρωση Νοεμβρίου, η οποία έχει τον αριθμό έκδοσης TP1A.221105.002 για όλες τις συσκευές εκτός από το Pixel 7 και Pixel 7 Pro, που λαμβάνουν TD1A.221105.003 στην Verizon και TD1A.221105.001 οπουδήποτε αλλού.

Η ενημέρωση φέρνει διορθώσεις για ένα πρόβλημα που προκαλεί αυξημένη κατανάλωση ενέργειας κατά την εγκατάσταση ορισμένων εφαρμογών στα Pixel 6, 6 Pro και 6a και μερικές ενημερώσεις κώδικα για προβλήματα που εντοπίζονται μόνο στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro: ένα που περιστασιακά προκάλεσε τρεμόπαιγμα της πράσινης οθόνης και κάτι που μερικές φορές προκαλούσε τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Φωτογραφίες κατά τη χρήση ορισμένων από τις λειτουργίες επεξεργασίας της. Επιπλέον, η κατανάλωση ισχύος της οθόνης έχει βελτιστοποιηθεί για τη βελτίωση της θερμότητας σε ορισμένες συνθήκες στα Pixel 7 και 7 Pro.

Προχωρώντας στο κομμάτι beta, το πιο πρόσφατο Android 13 QPR1 Beta 3.1 έρχεται με πολλά διορθωμένα προβλήματα και σφάλματα, καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο να γίνει η QPR1 Beta η μεγάλη «πτώση δυνατοτήτων» του Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει άλλη έκδοση beta μέχρι τότε. Εν πάση περιπτώσει, εάν το Pixel σας βρίσκεται στο τρένο QPR1 beta, θα λάβει σύντομα αυτήν την τελευταία έκδοση (έκδοση λογισμικού T1B3.221003.008).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *