Ποια λειτουργία προσφέρει η νέα έκδοση  WhatsApp beta για Android

Ποια λειτουργία προσφέρει η νέα έκδοση WhatsApp beta για Android

Το WhatsApp επιτρέπει πλέον στους χρήστες beta να συνδέουν τους λογαριασμούς τους με ένα δευτερεύον τηλέφωνο και ένα tablet Android. Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android – έκδοση 2.22.24.18 φέρνει τη συνοδευτική λειτουργία που σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα δευτερεύον τηλέφωνο με τον κύριο λογαριασμό σας. Το WhatsApp σάς επιτρέπει να συνδέσετε έως και τέσσερα τηλέφωνα Android στον κύριο λογαριασμό σας και έχετε πρόσβαση σε όλες τις κανονικές λειτουργίες του WhatsApp και την κρυπτογράφηση μηνυμάτων.

WhatsApp companion mode

Η συνοδευτική λειτουργία ενεργοποιείται μεταβαίνοντας στο μενού επιλογών στην οθόνη εγγραφής και επιλέγοντας «Σύνδεση συσκευής» από το αναπτυσσόμενο μενού. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους χρήστες beta προς το παρόν, ενώ μια ευρύτερη διάθεση θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης ενός tablet Android. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους δοκιμαστές beta προς το παρόν και βρίσκεται στην επιλογή beta συνδεδεμένων συσκευών στην ενότητα συσκευές του μενού ρυθμίσεων. Η διαδικασία σύζευξης είναι απλή και γίνεται μέσω της σάρωσης ενός κωδικού QR.

WhatsApp link to Android tablet

Το WhatsApp σχεδιάζει να φέρει τη νέα συνοδευτική και σύνδεση με λειτουργίες tablet σε περισσότερους χρήστες με τις επόμενες ενημερώσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *