Το Netflix σάς επιτρέπει πλέον να απομακρύνετε ανεπιθύμητες συσκευές από τον λογαριασμό

Το Netflix σάς επιτρέπει πλέον να απομακρύνετε ανεπιθύμητες συσκευές από τον λογαριασμό

Το Netflix επιτρέπει πλέον την αποσύνδεση από συγκεκριμένες συσκευές, συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας. Η λειτουργία, που είναι προς το παρόν διαθέσιμη κυρίως σε iOS και Android, δείχνει ποιες συσκευές χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και αν υπάρχουν παρατυπίες, όπως freeloaders ή ανεπιθύμητα μέλη, μπορείτε απλά να πατήσετε Έξοδος και να τις αποβάλετε.

Η δυνατότητα βρίσκεται στο μενού Ρυθμίσεις λογαριασμού και, στη συνέχεια, στην ενότητα Ασφάλεια και απόρρητο βρίσκεται η δυνατότητα Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών. Εδώ, στα κεντρικά γραφεία της GSMArena, τείνουμε να κατεβάζουμε το Netflix σε κάθε συσκευή που δοκιμάζουμε για έλεγχο και έχουμε μια εξαιρετικά μεγάλη λίστα συσκευών, όπως φαίνεται στα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης.

Σε κάθε κανονικό σενάριο, θα ήταν πολύ εύκολο να δούμε ποιος χρήστης μοιράζεται το μέρος της συνδρομής του με άλλα άτομα.

Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα από το Netflix προς την κατεύθυνση της καταστολής της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης και πιθανότατα αναμένει από τους χρήστες να κάνουν πρώτα τη δουλειά τους προτού η πλατφόρμα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Επίσης, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε κινητά και δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα το αποκτήσουν οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών ή και οι εφαρμογές τηλεόρασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *