Τα Samsung Galaxy A71 και F62 είναι τα πιο πρόσφατα που έλαβαν ενημέρωση One UI 5 με Android 13  

Τα Samsung Galaxy A71 και F62 είναι τα πιο πρόσφατα που έλαβαν ενημέρωση One UI 5 με Android 13  

Η Samsung κυκλοφορεί ενημερώσεις Android 13 αριστερά και δεξιά τις τελευταίες εβδομάδες με φαινομενικά ασταμάτητο ρυθμό και φτάνουμε σε ένα σημείο τώρα όπου πολλά νέα μοντέλα τηλεφώνων λαμβάνουν το νέο λογισμικό την ίδια ημέρα.

Ενδεικτική περίπτωση: σήμερα, η ενημέρωση στο One UI 5 που βασίζεται στο Android 13 άρχισε να κυκλοφορεί σε δύο συσκευές που δεν είχαν τη χαρά να το δοκιμάσουν μέχρι στιγμής. Μιλάμε για το Galaxy A71 (4G) και το Galaxy F62.

Η πρώτη βλέπει την ενημέρωση να κυκλοφορεί στην Πολωνία μέχρι στιγμής, αλλά όπως πάντα θα πρέπει να επεκταθεί σε άλλες χώρες και εδάφη (τουλάχιστον στην Ευρώπη) πολύ σύντομα, εάν δεν βρεθούν τεράστια κραυγαλέα ζητήματα. Ο νέος αριθμός έκδοσης είναι A715FXXU8DVK1 και η ενημέρωση έρχεται με το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Οκτωβρίου 2022. Αυτό προφανώς δεν είναι επίκαιρο, αλλά είναι έτσι.

Στην Ινδία, το Galaxy F62 αποκτά την έκδοση E625FDDU2CVK2 και αυτό έχει το ακόμη τρέχον επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022. Καθώς το F62 είναι μια συσκευή αποκλειστικά για την Ινδία, αποκλειστική για το Flipkart, αυτή η κυκλοφορία δεν πρόκειται να εξαπλωθεί σε καμία άλλη χώρα ή επικράτεια.

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στην Πολωνία (ή στην Ευρώπη γενικότερα) και έχετε ένα Galaxy A71 ή στην Ινδία και έχετε ένα Galaxy F62, εάν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού και πατήστε Λήψη και εγκατάσταση. Ίσως σταθείτε τυχεροί και σας περιμένει ένα δώρο μεγέθους One UI 5. Αν όχι, μην ανησυχείτε γιατί πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ – λίγες μέρες, πιθανότατα – έως ότου οι κυκλοφορίες φτάσουν σε όλες τις μονάδες εκεί έξω στη φύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *