Xiaomi 12T Pro :”συλλεκτικό κομμάτι για τις επόμενες δεκαετίες”

 Xiaomi 12T Pro :”συλλεκτικό κομμάτι για τις επόμενες δεκαετίες”

Η Xiaomi αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham με έδρα τη Νέα Υόρκη, μέσω του Xiaomi 12T Pro. Το πιο πρόσφατο διεθνές μοντέλο βασίζεται στην αισθητική «Future Archaeological» του Arsham. Προσφέρει μια γλυπτική πρόταση για το μέλλον εκτός από την τρέχουσα λειτουργικότητά του.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τη Xiaomi, ο Arsham δήλωσε:

Πάντα με ενδιαφέρει να μεταφέρω τη δουλειά μου σε αρένες εκτός του τυπικού σεναρίου του καλλιτεχνικού κόσμου. Προσέγγισα το Xiaomi 12T Pro ως γλυπτό με σκοπό έξω από αυτό ως λειτουργικό αντικείμενο. σε 20 χρόνια οι άνθρωποι που έχουν αυτό το τηλέφωνο δεν θα το χρησιμοποιούν πλέον ως τηλέφωνο αλλά ως γλυπτικό αντικείμενο, συνδεδεμένο με μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και που θα το μεταφέρει πέρα ​​από τη λειτουργικότητά του.

Η συσκευή έρχεται με μπρούτζινους κρυστάλλους ενσωματωμένους σε μια διαβρωμένη πράσινη πατίνα και διαθέτει κύρια κάμερα 200 megapixel. Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm και προσφέρει 12GB RAM μαζί με 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν σκούρο πράσινο φορτιστή 120W που έχει τη δυνατότητα να φορτίζει την μπαταρία των 5.000mAh της συσκευής σε περίπου 19 λεπτά. Το Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition θα κυκλοφορήσει στις αγορές στις 16 Δεκεμβρίου με τιμή 899€ (~930$). Αυτό το υλικό θα είναι διαθέσιμο μόνο σε περιορισμένες 2.000 μονάδες στην Ευρώπη.

Μπορείτε να αποκτήσετε το 12T Pro μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Xiaomi και του αναδυόμενου καταστήματος Xiaomi x Daniel Arsham Berlin από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το smartphone περιορισμένης έκδοσης από τον αποκλειστικό συνεργάτη λιανικής της εταιρείας στο διαδίκτυο, Highsnobiety.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *