Αυτή είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του  Samsung Galaxy S23

Αυτή είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του  Samsung Galaxy S23

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S23 τις πρώτες εβδομάδες του επόμενου έτους και οι φήμες και οι ισχυρισμοί συνεχίζουν να αυξάνονται, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο.

Οι μπαταρίες των Galaxy S23 και Galaxy S23+ θα έχουν ελαφρώς αυξημένη χωρητικότητα από τους προκατόχους τους. Ωστόσο, δεν θα φέρουν καμία αλλαγή στις ταχύτητες φόρτισης.

Εντοπίσαμε επίσης φωτογραφίες προώθησης του Galaxy S23+ καιGalaxy S23 Ultra στα αντίστοιχα χρώματα των ηρώων τους, Ροζ και Πράσινο, αντίστοιχα. Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που βλέπουμε επίσημες εικόνες των νέων ναυαρχίδων της Samsung.

Samsung Galaxy S23 series battery capacity revealed, hero colors also pictured

Το Samsung Galaxy S23 αναμένεται να έχει μπαταρία 3.900 mAh με γρήγορη φόρτιση 25 W, μια αύξηση από την κυψέλη 3.700 mAh στο vanilla S22. Το Galaxy S23+ αποκτά επίσης άνοδο 200 mAh στα 4.700 mAh με γρήγορη φόρτιση 45 W. Το Galaxy S23 Ultra αποκτά μπαταρία 5.000 mAh και γρήγορη φόρτιση 45 W, την οποία η Samsung εφαρμόζει στις Ultra συσκευές της από τις αρχές του 2020.

Οι φωτογραφίες προώθησης αποκάλυψαν ότι το Pink Galaxy S23+ θα ταιριάζει υπέροχα με το Galaxy Watch5 με μωβ αθλητικό λουράκι και το Lavender Purple Buds2 Pro. Το Olive Green Galaxy S23 Ultra απεικονίζεται με λευκά ακουστικά και σκούρο πράσινο λουράκι στο Watch5 – θα μπορούσε να έχει το Green Hybrid Leather λουράκι, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα νέο αξεσουάρ. η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ κακή για να διακρίνει κανείς λεπτομέρειες.

Οι φήμες ήδη αναφέρουν ότι η Samsung έχει ορίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε πάνω από έναν μήνα για περισσότερες λεπτομέρειες να βγουν στην επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *