Πότε θα κυκλοφορήσει το Poco C50

Πότε θα κυκλοφορήσει το Poco C50

Τον περασμένο μήνα, το ινδικό υποκατάστημα της Poco ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το Poco C50 στην Ινδία την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, αλλά αυτό δεν συνέβη για κάποιο λόγο. Και ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση από την κινεζική μάρκα σχετικά με την κυκλοφορία του C50 στην Ινδία, μια αναφορά μέσων ενημέρωσης υποστηρίζει ότι το smartphone θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα – στις 3 Ιανουαρίου.

Η Poco είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το C50 θα είναι ένας “διαταράκτης προϋπολογισμού” και ένα “συνολικό πακέτο” που θα προσφέρει “αστρική απόδοση κάμερας, καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων” και “μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με κομψό σχεδιασμό”. Μπορείτε να περιμένετε ότι η Poco θα αρχίσει να διαφημίζει το C50 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία ή δύο ημέρες, εάν σκοπεύει να το κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη.

Poco C40

Ένα άλλο smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Poco είναι το X5 5G. οΤο Poco X5 5G έχει ήδη πιστοποιηθεί από την BIS και την FCC, και τώρα έχει λάβει την πιστοποίηση της NBTC, πηγαίνοντάς την ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία. Αναγράφεται στον ιστότοπο της αρχής πιστοποίησης της Ταϊλάνδης με ονομασία μοντέλου 22111317PG, η οποία είναι διαφορετική από αυτές που είδαμε στην FCC και στο BIS.

Poco C50 rumored to launch in India on January 3, X5 5G gets NBTC certified

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *