Το OnePlus Nord CE 2 Lite 5G λαμβάνει ενημέρωση Android 13

Το OnePlus Nord CE 2 Lite 5G λαμβάνει ενημέρωση Android 13

Το πιο πρόσφατο smartphone που κοσμείται με μια ενημέρωση στο Android 13 είναι το βασικό επίπεδο της OnePlusNorth CE 2 Lite, που κυκλοφόρησε τον Μάιο. Το ακουστικό φαίνεται ότι λαμβάνει τώρα τη σταθερή ενημέρωση του OxygenOS 13, που βασίζεται στο Android 13, στην Ινδία.

Η ενημέρωση έρχεται over-the-air ως λήψη 4,5 GB, επομένως ίσως είναι καλύτερο να την πάρετε από μια αξιόπιστη (και χωρίς περιορισμό) σύνδεση δεδομένων. Μετά την εγκατάσταση, θα βρίσκεστε στην έκδοση λογισμικού CPH2381_11_C.25 και θα έχετε το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Δεκεμβρίου 2022.

Οι ενημερώσεις του OnePlus είναι όλες σταδιακές, με ένα μικρό ποσοστό μονάδων να λαμβάνουν τη νέα έκδοση την πρώτη ημέρα, με ελαφρώς μεγαλύτερη διάθεση εντός λίγων ημερών, οπότε αν το Nord CE 2 Lite δεν σας έχει ειδοποιήσει ακόμα για το νέο λογισμικό, μην ανησυχείτε  γιατί είναι τελικά στο δρόμο του. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να μπείτε στην Πρωτοχρονιά με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

Η ενημέρωση έρχεται με πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων φυσικά αυτών που η Google συσκεύασε στο Android 13, αλλά και πράγματα ειδικά για το OnePlus, όπως η προσθήκη του Dynamic Computing Engine που βελτιώνει την ταχύτητα του συστήματος, τη σταθερότητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την εμπειρία εφαρμογής, τις αναβαθμίσεις σε HyperBoost GPA 4.0 για σταθεροποίηση των ρυθμών καρέ του παιχνιδιού και εξισορρόπηση της απόδοσης και της κατανάλωσης ενέργειας, μια βελτιωμένη πιο εξατομικευμένη οθόνη Always-On, ένα βελτιστοποιημένο ράφι, περισσότερα εργαλεία σήμανσης για επεξεργασία στιγμιότυπων οθόνης και προσθήκη μεγάλων φακέλων στην Αρχική οθόνη.

Ίσως κανένα από αυτά δεν είναι πιο σημαντικό από το νέο Aquamorphic Design, το οποίο φέρνει «βελτιωμένη οπτική άνεση», «φυσικά και ζωντανά» κινούμενα σχέδια από το νέο Quantum Animation Engine 4.0 που αναγνωρίζει πολύπλοκες χειρονομίες και παρέχει «βελτιστοποιημένες αλληλεπιδράσεις» και εφαρμόζει «πραγματικά παγκόσμιες φυσικές κινήσεις σε κινούμενα σχέδια για να φαίνονται πιο φυσικές και διαισθητικές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *