Το OnePlus 11 σπάει τα ρεκόρ προπωλήσεων στην Κίνα 

Το OnePlus 11 σπάει τα ρεκόρ προπωλήσεων στην Κίνα 

Tο OnePlus 11 έγινε  επίσημο για την κινεζική αγορά λιγότερο από 24 ώρες πριν, εν όψει της παγκόσμιας εισαγωγής του τον επόμενο μήνα. Και φαίνεται ότι είναι ήδη απίστευτα επιτυχημένο, περισσότερο μάλιστα από οποιαδήποτε προηγούμενη συσκευή OnePlus πριν από αυτήν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της OnePlus China Li Jie, το OnePlus 11 έσπασε ρεκόρ προπωλήσεων για τη εταιρία  μετά από μόλις δύο ώρες. Η πρώτη πραγματική πώληση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου, και με αυτόν τον ρυθμό υποθέτουμε ότι θα είναι μια εντυπωσιακή επιτυχία – αναμένεται να αγοραστούν πολλές μονάδες σε λίγα λεπτά και μια ειδοποίηση “sold out” θα δημοσιευτεί σύντομα μετά, όπως  συνηθίζεται στην κινεζική αγορά.

OnePlus 11 breaks pre-sales records in China, OnePlus 11 Pro won't exist

Είναι ενδιαφέρον ότι, απαντώντας σε έναν χρήστη στο Weibo, ο Li δήλωσε πρακτικά ότι δεν θα υπάρξει OnePlus 11 Pro, με το OnePlus 11 να προορίζεται να πάρει τη θέση του μοντέλου Pro από τα προηγούμενα χρόνια. 

Δεν θα εκπλαγούμε εντελώς να δούμε ένα OnePlus 11 Pro κάποια στιγμή στη σειρά, αλλά επίσης δεν θα ποντάραμε σε αυτό όπως έχουν τα πράγματα, με την ίδια την εταιρεία να λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή.

Είναι επίσης μάλλον πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να κάνουμε εικασίες σχετικά με το πιθανό OnePlus 11T που πιθανότατα θα έρθει στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, οπότε προς το παρόν, έχουμε την αίσθηση ότι πρόκειται να απολαύσουμε το OnePlus 11. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *