Η Samsung επιβεβαιώνει κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S23

Η Samsung επιβεβαιώνει κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S23

Τον περασμένο μήνα, αξιόπιστος tipster είπε ότι η Samsung θα αποκαλύψει  τη σειρά Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου 2023. Και νωρίτερα σήμερα, το υποκατάστημα της Samsung στην Κολομβία επιβεβαίωσε την ημερομηνία καθώς δημιούργησε μια σελίδα στον ιστότοπό της για την εκδήλωση Galaxy Unpacked για την αποκάλυψη της σειράς S23.

Αυτή η σελίδα έχει πλέον αφαιρεθεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Samsung Colombia έκανε λάθος  στην αποκάλυψη της ημερομηνίας της εκδήλωσης Unpacked. Αλλά αναμένουμε από τον κορεατικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων να προβεί σύντομα σε επίσημη ανακοίνωση για την εκδήλωση.

Samsung accidentally confirms Galaxy S23 series launch date

Σημειώστε ότι η Samsung δεν ανέφερε ρητά το Galaxy S23 στον ιστότοπό της, αλλά η εικόνα που μοιράστηκε σχεδόν επιβεβαιώνει ότι η Samsung θα αποκαλύψει τις ναυαρχίδες του 2023 στην εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου.

Η σειρά Galaxy S23 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα – Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra. Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για αυτά ακόμα, αλλά χάρη σε εικόνες που διέρρευσαν, ξέρουμε πώς θα μοιάζει το S23 trio. Μπορείτε να αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Galaxy S23 που θα εμφανιστούν ενόψει της εκδήλωσης Galaxy Unpacked της 1ης Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *