Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα των Windows 11 πίσω από τo κωδικό παροχής 0x800700b7

Η Microsoft διορθώνει το σφάλμα των Windows 11 πίσω από τo κωδικό παροχής 0x800700b7

Η Microsoft αντιμετώπισε ένα γνωστό πρόβλημα με τη διακοπή της παροχής σε συστήματα Windows 11 22H2 και την μερική διαμόρφωση των παραμέτρων των τερματικών σημείων της επιχείρησης και την αποτυχία ολοκλήρωσης της εγκατάστασης.

Το θέμα αναγνωρίστηκε  πρώτα τον Οκτώβριο του 2022, όταν η εταιρία  είπε ότι η χρήση πακέτων παροχής (αρχεία .PPKG που βοηθούν στη διαμόρφωση τελικών σημείων σε εταιρικά ή σχολικά δίκτυα χωρίς απεικόνιση) μετά την εγκατάσταση της Ενημερωμένης έκδοσης των Windows 11 2022 ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμενόταν, αποτυγχάνοντας με σφάλματα 0x800700b7.

“Τα Windows ενδέχεται να έχουν ρυθμιστεί μόνο εν μέρει και το Out Of Box Experience μπορεί να μην ολοκληρωθεί ή να επανεκκινηθεί απροσδόκητα”, δήλωσε η εταιρεία.

“Τα πακέτα παροχής που εφαρμόζονται κατά την αρχική ρύθμιση είναι πιο πιθανό να επηρεαστούν από αυτό το ζήτημα.”

Τα συστήματα Windows που χρησιμοποιούνται σε οικιακά ή μικρά δίκτυα γραφείου και συσκευές που παρέχονται με χρήση του Windows Autopilot δεν επηρεάζονται από αυτό το γνωστό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Microsoft ενημέρωσε την καταχώριση του γνωστού ζητήματος στον πίνακα ελέγχου υγείας της κυκλοφορίας των Windows για να επιβεβαιώσει ότι αντιμετωπίστηκε με την ενημέρωση προεπισκόπησης του Νοεμβρίου 2022 KB5020044.

Αυτήν τη στιγμή, το έγγραφο υποστήριξης KB5020044 εξακολουθεί να δείχνει την κατάσταση του γνωστού ζητήματος ως υπό διερεύνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *