Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα συσκευή της σειράς Galaxy A με οθόνη 120 Hz την επόμενη εβδομάδα

Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα συσκευή της σειράς Galaxy A με οθόνη 120 Hz την επόμενη εβδομάδα

Παρά το γεγονός ότι το 2023 μόλις ξεκίνησε, η Samsung μπαίνει ήδη δυνατά στη νέα χρονιά με μια ποικιλία ανακοινώσεων για τηλεόραση, οθόνη και smartphone. Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της CES 2023, η εταιρεία έκανε ντεμπούτο το νέο της Galaxy A14 5G, και τώρα, φαίνεται να αποκαλύψει ένα άλλο smartphone της σειράς Galaxy A στις 18 Ιανουαρίου.

Αν και η Samsung δεν έχει δηλώσει ακριβώς τι πρόκειται να ανακοινωθεί, η εταιρεία άφησε κάποιες ενδείξεις στην ιστοσελίδα της ανακοίνωσης, μοιράζοντας ότι το smartphone θα φτάσει με έναν ισχυρό επεξεργαστή, οθόνη 120 Hz, διάταξη τριπλής κάμερας που διαφημίζει μια λειτουργία “No Shake Cam”. , που είναι απλώς οπτικός σταθεροποιητής εικόνας (OIS) και 5G. Η συσκευή θα είναι επίσης διαθέσιμη με 8GB RAM και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Awesome Black, Awesome Burgundy και Awesome Green.

Ως επί το πλείστον, η εικασία στο διαδίκτυο είναι ότι η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy A54 5G, το οποίο έχει δει μερικές διαρροές τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι άλλο, καθώς τα χρώματα που διέρρευσαν και οι επίσημες αποδόσεις της Samsung δεν φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε, αφού η συσκευή θα ανακοινωθεί στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για το επερχόμενο smartphone, οι χρήστες μπορούν να κατευθυνθούν στην παρακάτω πηγή και να εισαγάγουν το email σας για να ειδοποιηθούν για την κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *