Το Huawei Freebuds 5i πωλείται τώρα στην Ευρώπη

Το Huawei Freebuds 5i πωλείται τώρα στην Ευρώπη

Η Huawei παρουσίασε το Freebuds 5i στις διεθνείς αγορές ακριβώς πριν από την περίοδο των διακοπών τον Δεκέμβριο. Και σήμερα, τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, τα ακουστικά TWS πωλούνται επιτέλους στην Ιταλία και την Ισπανία για 100 ευρώ, ενώ οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να τα προπαραγγείλουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα για 90 £.

Το Freebuds 5i έφτασε ως μια τεράστια ενημέρωση σε σχέση με το προηγούμενο Freebuds 4i με βελτιωμένο ANC και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διατηρώντας παράλληλα το ελαφρύ σώμα. Έρχονται επίσης με μια ελκυστική θήκη που μοιάζει με βότσαλο,

Οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να αγοράσουν απευθείας το Freebuds 5i από τις 16 Ιανουαρίου – μέχρι τότε, γίνονται μόνο προπαραγγελίες στο Huawei Store. Τα ακουστικά μπορούν επίσης να αγοραστούν από τις Amazon, Argos και Currys από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι πελάτες που θα προπαραγγείλουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα λάβουν ένα κουπόνι 10 λιρών για το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ οι χρήστες στην Ηπειρωτική Ευρώπη λαμβάνουν μια δωρεάν θήκη ταξιδιού για το Freebuds 5i.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *