Η Apple θα χρησιμοποιήσει τα δικά της ασύρματα τσιπ για iPhone το 2025

Η Apple θα χρησιμοποιήσει τα δικά της ασύρματα τσιπ για iPhone το 2025

Ίσως έχετε ακούσει για τα σχέδια της Apple να σχεδιάσει το δικό της κυψελοειδές τσιπ, το οποίο φημολογείται ότι θα κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025, αλλά η τελευταία φήμη περιλαμβάνει επίσης το ασύρματο τσιπ που είναι υπεύθυνο για τις συνδέσεις Bluetooth και Wi-Fi. Αυτή την στιγμη, η Apple χρησιμοποιεί τα τσιπ κινητής τηλεφωνίας της Qualcomm και τα ασύρματα της Broadcom.

Ένας tipster που γνωρίζει το θέμα ισχυρίζεται ότι το πρώτο εσωτερικό ασύρματο τσιπ της Apple θα κυκλοφορήσει με iPhone το 2025 και η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδυάσει το κυψελοειδές τσιπ με το ασύρματο. Αυτό θα εξοικονομούσε τελικά το κόστος παραγωγής, θα βελτίωνε την κατανάλωση ενέργειας και θα καταλάμβανε λιγότερο χώρο.

Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές προσπάθειες της Apple να μειώσει την εξάρτησή της από τρίτους προμηθευτές, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στην εσωτερική αγορά. Το πυρίτιο της σειράς M της Apple είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα και σαφώς λειτουργεί εξαιρετικά για την εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *