Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του OnePlus Nord CE 3: Snapdragon 695 και κάμερα 108MP

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του OnePlus Nord CE 3: Snapdragon 695 και κάμερα 108MP

Η OnePlus εργάζεται σε ένα νέο προσιτό smartphone που ονομάζεται Nord CE 3. Ζωντανές εικόνες της συσκευής εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας μια επίπεδη οθόνη LCD με μια μονή τρύπα στο μπροστινό μέρος και μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Η συσκευή βρίσκεται ήδη στα χέρια κάποιου αρκετά ευγενικού για να τρέξει την εφαρμογή AIDA64, που χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το υλικό και το λογισμικό των συσκευών Android και την κοινή χρήση στιγμιότυπων οθόνης από τα ενδιαφέροντα κομμάτια.

Φαίνεται ότι το νέο smartphone θα λειτουργεί με chipset Snapdragon 695 και θα έχει κύρια κάμερα 108MP.

Το OnePlus Nord CE 3 λέγεται ότι φέρνει μια οθόνη LCD 6,7 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Θα υποστηρίζει επίσης HDR10. Η μνήμη RAM αναφέρεται ως 8 GB LPDDR4X, ενώ αυτή η συσκευή πιθανότατα έχει 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Το Android 13 διαθέτει Oxygen OS στην κορυφή, επομένως δεν υπάρχει ColorOS προς το παρόν.

Η κύρια κάμερα θα έχει δύο shooters 2MP στον κάτω κύκλο – το ένα χρησιμοποιείται για θάμπωμα φόντου σε φωτογραφίες πορτρέτου και το άλλο για κοντινές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία πότε να περιμένουμε το Nord CE 3, αλλά θα πρέπει να είναι σύντομα, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο η συσκευή έχει ήδη συγκριθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *