Η Microsoft ξεκινά να δοκιμάζει τις καρτέλες στο  Σημειωματάριο των Windows 11

Η Microsoft ξεκινά να δοκιμάζει τις καρτέλες στο Σημειωματάριο των Windows 11

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Σημειωματάριου για Windows 11 την Πέμπτη που θα επιτρέψει στους Windows Insiders στο κανάλι Dev να χρησιμοποιούν πολλές καρτέλες.

Η νέα δυνατότητα κυκλοφορεί με το Windows 11 Insider Preview Build 25281 στο Dev Channel.

“Με αυτήν την ενημέρωση, εισάγουμε υποστήριξη για πολλαπλές καρτέλες – μια δυνατότητα που ζητείται από την κοινότητα – όπου θα μπορείτε να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε πολλά αρχεία σε ένα μόνο παράθυρο του Σημειωματάριου.”είπε Dave Grochocki, κύριος διευθυντής προϊόντων στη Microsoft.

Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να εργάζεστε με αρχεία σε πολλά παράθυρα σύροντας μια καρτέλα στο δικό της παράθυρο και μια νέα ρύθμιση εφαρμογής σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εάν τα αρχεία ανοίγουν σε νέες καρτέλες ή σε νέο παράθυρο από προεπιλογή.”

H Microsoft έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για συντομεύσεις πληκτρολογίου για τη διαχείριση καρτελών Σημειωματάριο και ορισμένες βελτιώσεις διαχείρισης για μη αποθηκευμένα αρχεία.

“Υπάρχουν επίσης νέα πλήκτρα συντόμευσης πληκτρολογίου για την υποστήριξη διαχείρισης καρτελών καθώς και ορισμένες βελτιώσεις στη διαχείριση μη αποθηκευμένων αρχείων, όπως η αυτόματη δημιουργία ονόματος αρχείου/του τίτλου της καρτέλας με βάση το περιεχόμενο και μια ανανεωμένη ένδειξη μη αποθηκευμένων αλλαγών”, πρόσθεσε ο Grochocki.

Η Microsoft γνωρίζει ήδη προβλήματα που επηρεάζουν αυτή τη νέα δυνατότητα και έχει προειδοποιήσει τους χρήστες ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *