Motorola Moto G23: Πρώτες πληροφορίες 

Motorola Moto G23: Πρώτες πληροφορίες 

Η Motorola προφανώς ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο midranger. Το G23 κάνει τον γύρο σε διάφορους ιστότοπους πιστοποίησης χωρίς να αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του. Η σημερινή ημέρα φέρνει ένα σύνολο λεπτομερών και υψηλής ανάλυσης renders του επερχόμενου τηλεφώνου, αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία όσον αφορά τη σχεδίαση.

Motorola Moto G23 renders leak online

Προφανώς, το τηλέφωνο θα διατίθεται σε μια τριάδα χρωμάτων (Μπλε, Γκρι και Λευκό) και θα διαθέτει ένα είδος κουτιού σχεδίασης με ωραίες και στρογγυλεμένες γωνίες. Μπορούμε επίσης να δούμε ξεκάθαρα μια selfie με τρύπα στο μπροστινό μέρος και μια τριάδα πίσω καμερών.

Η πηγή στην πραγματικότητα πηγαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις εν λόγω κάμερες. Αναμένουμε ότι το G23 θα έχει μια κύρια κάμερα 50MP, Quad-Bayer, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 5MP και μια macro κάμερα 2MP. Στο μπροστινό μέρος – υπάρχει μια selfie κάμερα 16MP.

Ορισμένες άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές για το Moto G23 περιλαμβάνουν IPS 6,5 ιντσών, HD+ (1600 x 720), οθόνη 90 Hz, chipset MediaTek Helio G85 και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 30 W. Αλλά αν είναι πιστευτό το grapevine, θα υπάρχει, τουλάχιστον, ένα μοντέλο 4 GB RAM και 128 GB αποθήκευσης, που λέγεται ότι θα πωλείται για 199 ευρώ στην Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *