Κυκλοφόρησε το Xbox Insider Beta 2302.230119-0930

Κυκλοφόρησε το Xbox Insider Beta 2302.230119-0930

Σήμερα, η Microsoft έχει προωθήσει μια νέα προεπισκόπηση ενημέρωσης Xbox στο δαχτυλίδι beta του προγράμματος Xbox Insiders. Αυτή η ενημέρωση επικεντρώνεται κυρίως στις διορθώσεις σφαλμάτων, ωστόσο υπάρχει μια νέα δυνατότητα που έρχεται με την έκδοση 2302.230119-0930, η οποία είναι πιο προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ενέργειας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, περιγράφονται αρχικά στην ανακοίνωση της Microsoft ότι το Xbox θα είναι το πρώτο”με επίγνωση του άνθρακα” κονσόλας, εστιάζονται κυρίως στην καλύτερη αξιοποίηση της τροφοδοσίας και στη μείωση του αντίκτυπου στο ηλεκτρικό δίκτυο της τοπικής περιοχής, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις νέες δυνατότητες, η κονσόλα θα πρέπει πρώτα να βρίσκεται στην επιλογή  hutdown (energy saving)  κάτω από τις Επιλογές ενέργειας της κονσόλας .Αυτό θα είναι προεπιλογή για χρήστες που έχουν την επιλογή διαθέσιμη κατά την ενημέρωση στη  X|S  Series.

Άλλες διορθώσεις σφαλμάτων που περιλαμβάνονται στην ενημέρωση είναι οι εξής:

Home

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το εικονίδιο για παιχνίδια που βασίζονται σε δίσκο μπορεί να μην εμφανίζεται στον πίνακα εργαλείων.

System

Διάφορες ενημερώσεις για να αντικατοπτρίζουν σωστά τις τοπικές γλώσσες σε όλη την κονσόλα.

Υπάρχουν μερικά ζητήματα που έχουν τεθεί σε προηγούμενες εκδόσεις εμπιστευτικών πληροφοριών που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, αλλά έχουν αναγνωριστεί σε αυτήν την ενημέρωση. Αυτά είναι ζητήματα με τον ήχο, τα χειριστήρια που χάνουν τυχαία τον συγχρονισμό, το HDMI-CEC, τους τίτλους που εμφανίζουν λανθασμένα τη δοκιμαστική ετικέτα και την κονσόλα που εμφανίζει εσφαλμένη ανάλυση κατά την εκκίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *