Το OnePlus Ace 2 κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου στην Κίνα

Το OnePlus Ace 2 κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου στην Κίνα

Η OnePlus πραγματοποιεί μια μεγάλη εκδήλωση στις 7 Φεβρουαρίου στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου αναμένουμε να δούμε τις παγκόσμιες εκδόσεις του OnePlus 11, και το OnePlus Buds Pro 2. Θα είναι επίσης εκεί και το πρώτο πληκτρολόγιο OnePlus, το tablet  OnePlus Pad, η νέα OnePlus TV Q2 Pro σε διάφορα μεγέθη και το smartphone OnePlus 11R.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Κίνα, η OnePlus λανσάρει το OnePlus Ace 2 smartphone, το οποίο θα είναι η Έκδοση 11R για την εγχώρια αγορά με μικρές τροποποιήσεις λογισμικού.

OnePlus Ace 2 official renders
OnePlus Ace 2 official renders

Το OnePlus 11R και το OnePlus Ace 2 έχουν το ίδιο σχέδιο κάμερας στο πίσω μέρος και οθόνη στο μπροστινό μέρος. Και οι δύο επιβεβαιώνονται ότι έχουν ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1, και το χρώμα του επίσημου teaser ταιριάζει προηγούμενες εικόνες. Πέρυσι,  το OnePlus 10R πωλήθηκε ως OnePlus Ace στην Κίνα.

Το τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου PHK110 είχε ήδη συγκριθεί στο AnTuTu, φτάνοντας τα 1.149.494 με το chipset Qualcomm. Το αποτέλεσμα είναι σύμφωνο με το OnePlus 10T, το οποίο τροφοδοτείται επίσης από το Snapdragon 8+ Gen 1. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε στη λειτουργία Performance Mode, μόνο τα smartphone με λειτουργίες που ενισχύουν τεχνητά το υλικό τους μπορούν να επιτύχουν πάνω από 1 εκατομμύρια πόντους AnTuTu με αυτό το SoC.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του παγκόσμιου smartphone και του κινεζικού είναι το UI – Η OnePlus φέρνει το Android 13 με το ColorOS 13 στην κορυφή για το Ace 2, ενώ το 11R θα τρέχει το OxygenOS 13. Η διεπαφή φέρει διαφορετικό όνομα, αλλά με την πάροδο των ετών τα δύο πλησιάζουν όλο και περισσότερο στο σημείο να έχουν λίγες σημαντικές διακρίσεις σε αυτό το σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *