Bard : Η απάντηση της Google στο ChatGPT 

Bard : Η απάντηση της Google στο ChatGPT 

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του ChatGPT chatbot. Τώρα, η Google ανακοινώνει τον δικό της ανταγωνιστή. Σε μια νέα ανάρτηση στο blog της εταιρείας,Ο CEO της Google, Sunder Pichai, ανακοίνωσε τον Bard. Αυτό το νέο συνομιλητικό chatbot θα ενσωματώσει το μοντέλο γλώσσας της Google για εφαρμογές διαλόγου (LaMDA) για να τροφοδοτεί τους απαντητές του σε ερωτήσεις και ερωτήσεις.

An answer to a question that was given by the Google Bard AI chatbot

Ο Pichai δήλωσε ότι ο Bard όχι μόνο θα είναι σε θέση να χειριστεί απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις, όπως μπορεί να κάνει ήδη η τρέχουσα μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά μπορεί επίσης να χειριστεί πιο περίπλοκες έρευνες, όπως να ρωτήσει πώς να δώσει πληροφορίες για τις ανακαλύψεις του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb σε ένα εννιάχρονο. Το στιγμιότυπο οθόνης αυτού του παραδείγματος έχει επίσης λογότυπα αντίχειρες και αντίχειρες, προφανώς για να μπορείτε να ταξινομήσετε την απάντηση που σας δίνεται. Μπορείτε επίσης προφανώς να εμβαθύνετε σε αυτήν την απάντηση κάνοντας κλικ στην επιλογή “Έλεγχος”.

Η πρώτη δημόσια έκδοση του Bard θα κυκλοφορήσει με αυτό που ο Pichai αποκάλεσε “ελαφριά έκδοση μοντέλου του LaMDA”. Αυτό φέρεται να χρησιμοποιεί λιγότερη ισχύ υπολογιστή, ώστε η Google να μπορεί να λάβει περισσότερα σχόλια από ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Ο Bard βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμές και θα βγει ζωντανά στο ευρύ κοινό κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες.

Updated Google Search with more info and web links to questions

Επιπλέον, ο Pichai δήλωσε ότι η Αναζήτηση Google θα ενεργοποιήσει σύντομα περισσότερες λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη “που αποστάζουν σύνθετες πληροφορίες και πολλαπλές προοπτικές σε εύπεπτες μορφές”. Αυτό περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για ερωτήσεις μαζί με συνδέσμους σε ιστότοπους που ενδέχεται να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της αναζήτησης.

Η κίνηση της Google να λανσάρει το Bard και να προσθέσει περισσότερες λειτουργίες που βασίζονται στο AI στην Αναζήτηση είναι ξεκάθαρα μια απάντηση στην άνοδο του ChatGPT. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft πρόκειται να προσθέσει μια ταχύτερη έκδοση του ChatGPT στη δική του μηχανή αναζήτησης Bing και τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *