Η παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13 έχει οριστεί για τις 26 Φεβρουαρίου

Η παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13 έχει οριστεί για τις 26 Φεβρουαρίου

Tο Xiaomi 13 Pro που αποκαλύφθηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο θα κάνει το επόμενο βήμα προς την παγκόσμια κυκλοφορία στις 26 Φεβρουαρίου. Το ινδικό υποκατάστημα της Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι το 13 Pro θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 26 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress (MWC), συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 21:30 IST (4 μ.μ. UTC) στον επίσημο ιστότοπο της Xiaomi και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το σημείωμα Τύπου που λάβαμε δεν αναφέρεται στο Xiaomi 13, αλλά ένα tweet του Lei Jun λέει, “Η εκδήλωση κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi 13 είναι στις 26 Φεβρουαρίου!” Η χρήση της λέξης “σειρά” υποδηλώνει ότι το μοντέλο  απλής έκδοσης θα μπορούσε επίσης να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του μαζί με την έκδοση Pro στις 26 Φεβρουαρίου.

Το Xiaomi 13 Pro τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 8 Gen 2 και διαθέτει έως και 12 GB RAM και 512 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Τρέχει εξαρχής το MIUI 14 που βασίζεται σε Android 13 και διαθέτει οθόνη 6,73″ QHD+ 120Hz LTPO OLED που προστατεύεται από Gorilla Glass Victus.

Η οθόνη διαθέτει υποστήριξη HDR10+ και Dolby Vision και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Διαθέτει επίσης μια κεντραρισμένη τρύπα για την κάμερα selfie 32MP.

Γύρω από το πίσω μέρος, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει μονάδες κύριας ανάλυσης 50,3 MP (με OIS), τηλεφακό 50 MP και υπερευρυγώνιο 50 MP. Η ρύθμιση της κάμερας χρησιμοποιεί επίσης φακό με την επωνυμία Leica.

Η διατήρηση ολόκληρου του πακέτου σε λειτουργία και λειτουργία είναι μια μπαταρία 4.820 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 120W και ασύρματη φόρτιση 50W. Υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W.

Xiaomi 13
Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 • Xiaomi 13 Pro

Το Xiaomi 13 διαθέτει επίσης το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 στο τιμόνι, αλλά έρχεται με μικρότερη οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης, διαθέτει μικρότερη μπαταρία με πιο αργή ενσύρματη φόρτιση και διαθέτει διαφορετική ρύθμιση κάμερας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *