Oppo Find X6 Pro:  επιβεβαιώθηκε η ταχύτητα  φόρτιση του

Oppo Find X6 Pro:  επιβεβαιώθηκε η ταχύτητα  φόρτιση του

Το δίδυμο ναυαρχίδων Oppo Find X6 πιστοποιήθηκε από την 3C και η λίστα αποκάλυψε την ταχύτητα φόρτισης των συσκευών. Το  Find X6 θα υποστηρίζει ταχύτητα έως και 80W, ενώ το Find X6 Pro θα φέρει 100W SuperVOOC, το οποίο θα ήταν ένα νέο ρεκόρ για μια ναυαρχίδα της Oppo.

Oppo Find X6 Pro listed with 100W charging, Find X6 to support only 80W

Το Oppo Find X6 με αριθμό μοντέλου PGFM110 θα υποστηρίζει βασική ενσύρματη φόρτιση 5V/2A και 5V-11V/7,3A, ίση με έως και 80W SuperVOOC. Το τηλέφωνο θα είναι συμβατό με τον προσαρμογέα VCB8JACH/VCB8JBCH, ο οποίος, θεωρητικά, μπορεί να υποστηρίξει έως και 100W.

Οι τιμές των 100W προορίζονται για τη ναυαρχίδα. Το τηλέφωνο PGEM110, το οποίο υποτίθεται ότι είναι το Pro, θα υποστηρίζει λειτουργία φόρτισης 11V/9.1A και θα συνοδεύεται επίσης με τον ίδιο προσαρμογέα SuperVOOC με την παραλλαγή vanilla.

Δεν έχουμε λεπτομέρειες για τις χωρητικότητες των μπαταριών αυτών των τηλεφώνων. Πέρυσι, οι ναυαρχίδες Find X5 είχαν τα ίδια ποσοστά φόρτισης αλλά ήταν διαφορετικά σε μέγεθος και τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το Find X6 θα ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *