One UI 5.1  : Ποιες παλαιότερες συσκευές Samsung θα δέχονται την νέα ενημέρωση

One UI 5.1  : Ποιες παλαιότερες συσκευές Samsung θα δέχονται την νέα ενημέρωση

Το One UI 5.1 της Samsung που βασίζεται σε Android 13 και έκανε το ντεμπούτο του στα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S23,  αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, και η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία του πιο πρόσφατου προσαρμοσμένου  Android skin για τις παλαιότερες συσκευές της.

Τα smartphone που μπορούν να λάβουν την αναβάθμιση One UI 5.1 είναι τα  Galaxy S22,Galaxy S22+,Galaxy S22 Ultra,Galaxy S21,Galaxy S21+,Galaxy S21 Ultra,Galaxy S21 FE,Galaxy Z Fold4,Galaxy Z Flip4,Galaxy S20,Galaxy S20+,Galaxy S20 Ultra,Galaxy S20 FE 4G, και Galaxy S20 FE 5G.

Η λίστα που μοιράζεται η Samsung περιλαμβάνει επίσης το Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3, και όλες αυτές οι συσκευές έχουν έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει το One UI 5.1 σε ορισμένες περιοχές.

Το One UI 5.1 διαθέτει νέες δυνατότητες, όπως το Expert RAW, το βελτιωμένο Photo Remaster, το Multi Control και ένα νέο δυναμικό widget για τον καιρό. Η Samsung έχει επίσης επεκτείνει τις λειτουργίες και τις ρουτίνες για να ενεργοποιήσει προσαρμοσμένες ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ευαισθησία αφής και γραμματοσειρές που μπορούν να εξατομικεύσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες.

 Επιπλέον, το One UI 5.1 βελτιώνει το widget Smart Suggestions προσθέτοντας τη δυνατότητα να προτείνει κομμάτια και λίστες αναπαραγωγής Spotify στους χρήστες με βάση τις δραστηριότητές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *