Τι νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν οι πρώτες εκδόσεις beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4 της Apple

Τι νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν οι πρώτες εκδόσεις beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4 της Apple

Οι προγραμματιστές  έχουν  αρχίσει να λαμβάνουν  τις πρώτες  εκδόσεις beta του  iOS 16.4 και του iPadOS 16.4 . Αλλαγές, όπως ειδοποιήσεις push για εφαρμογές web, μια ενημερωμένη εφαρμογή Apple Podcasts, και νέα αρχιτεκτονική Apple HomeKit είναι κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά .

Οι εφαρμογές Ιστού θα υποστηρίζουν πλέον ειδοποιήσεις push, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν αμέσως μόλις προσθέσετε μια σελίδα στην αρχική σας οθόνη μέσω του Web Push API. Μέχρι τώρα μπορούσατε να προσθέσετε εφαρμογές ιστού μόνο μέσω του εγγενούς προγράμματος περιήγησης Safari, αλλά ξεκινώντας από το iOS 16.4 και το iPadOS 16.4, θα μπορείτε να προσθέτετε εφαρμογές ιστού από προγράμματα περιήγησης τρίτων, με υποστήριξη ειδοποιήσεων.

Η εφαρμογή Podcasts της Apple αποκτά μια νέα καρτέλα Channel στη βιβλιοθήκη για όλες τις συνδρομές σας. Η εφαρμογή CarPlay φέρνει μια νέα ενότητα περιήγησης που σας βοηθά να συνεχίσετε τα podcast εν κινήσει. Το Apple Podcasts εμφανίζει μια ουρά Up Next που εμφανίζει ημιτελή επεισόδια.

Το HomeKit για  iOS 16.4 και iPadOS 16.4 αποκτά μια νέα αρχιτεκτονική συστήματος που κάνει τα  βοηθήματα HomeKit πιο αξιόπιστα . Παράλληλα, βελτιώνει την επικοινωνία τους με τις συσκευές Apple. Οι ενημερώσεις λογισμικού της εφαρμογής Home είναι και  αυτόματες και μη αυτόματες για τα αξεσουάρ Matter.

Συνολικά 31 νέα emojis εμφανίζονται στο iOS 16.4/iPadOS 16.4. Η επιλογή ενεργοποίησης των beta προγραμματιστών απευθείας από το μενού ενημέρωσης λογισμικού χωρίς να εγκαταστήσετε ένα προφίλ προγραμματιστή από το Κέντρο προγραμματιστών είναι η τελευταία προσθήκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *