Η Samsung κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έξυπνο ρολόι με ενσωματωμένο προβολέα

Η Samsung κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έξυπνο ρολόι με ενσωματωμένο προβολέα

Η Samsung ήταν μια από τις πρώτες μάρκες που κυκλοφόρησε ένα smartphone με ενσωματωμένο προβολέα.  Πριν από πάνω από μια δεκαετία και μια νέα κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι η μάρκα θέλει να επεκτείνει αυτή τη λειτουργικότητα στα wearable της. Ένα ρολόι Samsung Galaxy με ενσωματωμένο προβολέα εμφανίστηκε σε μια κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που δείχνει μια πρωτότυπη συσκευή που μπορεί να μεταδίδει πληροφορίες από την εξωτερική πλευρά του περιβλήματος στην πίσω πλευρά του χεριού του χρήστη.

Samsung patents smartwatch with built-in projector

Με βάση την περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η μύτη του προβολέα ενσωματώνει αρκετούς φακούς και εκπομπούς LED σε σειρά σε μορφή τόξου. Θα μπορεί να αντικατοπτρίζει την κύρια οθόνη και να προβάλλει εικόνες και βίντεο στο πίσω μέρος του χεριού σας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ότι ο μικροσκοπικός προβολέας θα μπορεί να “εμφανίζει πληροφορίες που είναι διαφορετικές από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στη μονάδα οθόνης”.

LED and lens emiters as described in the patent
LED and lens emiters as described in the patent

Ορισμένες από τις περιγραφόμενες περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν την προβολή εκπομπών και το περιεχόμενο πολυμέσων. Η Samsung περιγράφει επίσης ότι οι λυχνίες LED στο εσωτερικό του προβολέα θα μπορούν να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα και την εστιακή τους απόσταση εν κινήσει για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη προβολή. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα δούμε περισσότερες πληροφορίες και ένα λειτουργικό πρωτότυπο αυτής της κατάθεσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ωστόσο, όπως με όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η Samsung θα συνεχίσει ενεργά αυτήν την προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *