WhatsApp : Υποστήριξη Picture-in-Picture για βιντεοκλήσεις σε iPhone 

WhatsApp : Υποστήριξη Picture-in-Picture για βιντεοκλήσεις σε iPhone 

Η υποστήριξη Picture-in-Picture (PiP) για βιντεοκλήσεις στο iPhone ανακοινώθηκε το περασμένο Δεκέμβριο από το Whats App . Αρχικά , ήταν διαθέσιμη σε χρήστες beta, αλλά τώρα διατίθεται και σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν iPhone με iOS 12.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Η υποστήριξη PiP για βιντεοκλήσεις στο WhatsApp για iPhone κυκλοφορεί με την έκδοση 23.3.77 του WhatsApp, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν πολλαπλές εργασίες κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης WhatsApp ελαχιστοποιώντας την εφαρμογή WhatsApp.

Επίσης, η νέα ενημέρωση σάς επιτρέπει πλέον να προσθέτετε υπότιτλους κατά την αποστολή εγγράφων. Μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο καταγραφής αλλαγών της ενημέρωσης παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Με την υποστήριξη για iOS Picture in Picture (PiP), μπορείτε πλέον να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης WhatsApp χωρίς να τεθεί σε παύση το βίντεό σας.
  • Τώρα μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες κατά την αποστολή εγγράφων.
  • Προστέθηκε υποστήριξη για μεγαλύτερα ομαδικά θέματα και περιγραφές για να διευκολύνεται η περιγραφή των ομάδων σας.
  • Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα avatar και να τα χρησιμοποιήσετε ως αυτοκόλλητα και φωτογραφίες προφίλ. Παω σεΡυθμίσεις >Avatar για να ξεκινήσετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *