Microsoft OneDrive: Ποια νέα λειτουργία θα προστεθεί  τον Μάρτιο

Microsoft OneDrive: Ποια νέα λειτουργία θα προστεθεί  τον Μάρτιο

Αν έχετε ανεβάσει  ένα αρχείο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud και στη συνέχεια θέλετε πολύ χρόνο  για να το ξαναβρείτε, η Microsoft πιστεύει ότι είχε μια λύση   που μπορεί να λειτουργήσει.  Ο οδικός χάρτης του Microsoft 365  έχει προσθέσει μια επερχόμενη λειτουργία για τους χρήστες του OneDrive που ονομάζεται OneDrive Favorites  και πρόκειται να προστεθεί κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Η περιγραφή των Αγαπημένων στον οδικό χάρτη αναφέρει:

Δεν χρησιμοποιούνται όλα τα έγγραφα M365 με τον ίδιο τρόπο. Αναπόφευκτα θα έχετε μερικά που χρησιμοποιείτε κάθε εβδομάδα και μερικά θα τα χρησιμοποιείτε περιστασιακά. Αυτό είναι όπου η χρήση των Αγαπημένων μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Τα αγαπημένα αρχεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισημάνετε περιεχόμενο προσωπικής σημασίας και μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε αμέσως στο περιεχόμενο που αναζητάτε.

Η λειτουργία Αγαπημένα θα παραμείνει συνεπής με παρόμοιες δυνατότητες στις διαδικτυακές υπηρεσίες της Microsoft όπως οι Βιβλιοθήκες εγγράφων, στιςOffice.com λογαριασμούς και την εφαρμογή Αρχεία στο Microsoft Teams.

Δυστυχώς, η επερχόμενη δυνατότητα OneDrive Favorites προστίθεται στην έκδοση web της υπηρεσίας, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη. Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθεί επίσης για την εφαρμογή OneDrive για χρήστες Windows, Mac και κινητών στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *