Η Microsoft φέρνει το Bing AI σε κινητά και Skype

Η Microsoft φέρνει το Bing AI σε κινητά και Skype

Δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του chatbot Bing που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, η Microsoft φέρνει τώρα τη λειτουργικότητα σε κινητά και Skype.

Πρώτα απ ‘όλα, η δυνατότητα προστίθεται στην εφαρμογή Bing για iOS και Android. Οι χρήστες που προσκαλούνται στην προεπισκόπηση θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί Bing στην εφαρμογή για να ξεκινήσουν μια συνομιλία με το chatbot. Μπορείτε είτε να πατήσετε το ερώτημά σας είτε τώρα απλώς να πατήσετε το κουμπί του μικροφώνου για να το πείτε δυνατά.

Παρόμοιες λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες μέσω της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Microsoft Edge, που είναι επίσης διαθέσιμη σε iOS και Android.

Οι χρήστες Skype σε όλες τις πλατφόρμες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στη νέα ευφυΐα του Bing. Μπορείτε είτε να συνομιλήσετε με το Bing ένας προς έναν είτε να το προσθέσετε στις ομαδικές σας συνομιλίες, ώστε ο καθένας να μπορεί να το προσθέσει με ετικέτα και να ενεργοποιήσει ένα ερώτημα. Μπορείτε να επιλέξετε η απάντηση να είναι με τη μορφή κουκκίδων, κειμένου ή απλοποιημένης απάντησης σε περισσότερες από 100 γλώσσες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *