Το Gmail αποκτά προβολή 2 παραθύρων σε πτυσσόμενα Android

Το Gmail αποκτά προβολή 2 παραθύρων σε πτυσσόμενα Android

Μετά από μια σειρά βελτιστοποιήσεων σε  tablet για το Workspace και άλλες εφαρμογές Google, το Gmail για Android έχει τώρα μια προβολή 2 παραθύρων στα πτυσσόμενα.

Οι χρήστες πτυσσόμενων συσκευών Android είχαν πρόσβαση σε προβολή 2 παραθύρων για το Google Meet και το Gmail. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αυτό περιλαμβάνει επίσης την καρτέλα Chat στην εφαρμογή Gmail.

Αυτή η διάταξη του Gmail με 2 παράθυρα είναι παρόμοια με αυτήν που είναι ήδη διαθέσιμη σε tablet. Τα πτυσσόμενα (όπως το Galaxy Z Fold 4) προηγουμένως χρησιμοποιούσαν απλώς τη διεπαφή χρήστη του τηλεφώνου και εκτείνονταν τα πράγματα στην εσωτερική οθόνη.

Στο Gmail, βλέπετε μια λίστα μηνυμάτων στα αριστερά, με τη γραμμή αναζήτησης από πάνω. Το Compose FAB βρίσκεται επίσης σε αυτήν την πλευρά της οθόνης.

Στο άλλο μισό υπάρχει ένα πλήρες μήνυμα με δυνατότητα επέκτασης και μια ψηλή κάτω γραμμή Material You (με ετικέτες, οι οποίες έχουν αφαιρέθηκε αλλού) που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του πτυσσόμενου σας. Σε ευρύτερες οθόνες (όπως tablet), η Google προηγουμένως επέδειξε μια γραμμή πλοήγησης σε χρήση.

Gmail foldable

Το email εμφανίζεται σε ανοιχτόχρωμο περιβάλλον , ενώ η υπόλοιπη σελίδα έχει μπλε φόντο. Αυτό αντιστοιχεί στο Υλικό που χρησιμοποιείτε σήμερα στο Gmail στον ιστό.

Το Google Meet/Duo για  tablet πρόσθεσε  πέρυσι  μια προβολή διπλού παραθύρου για εμφάνιση των λεπτομερειών κλήσεων και του ιστορικού στην ίδια οθόνη, ενώ μια τέτοια διάταξη έχει επίσης πολύ νόημα για το Google Chat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *