Τι προσφέρουν οι νέες βελτιστοποιήσεις του Google Chrome  

Τι προσφέρουν οι νέες βελτιστοποιήσεις του Google Chrome  

Η τελευταία έκδοση του Google Chrome για macOS (110.0.5481.100) περιλαμβάνει νέες βελτιστοποιήσεις που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα MacBook.

Οι δοκιμές της Google σε ένα MacBook Pro 13 ιντσών με υποστήριξη M2 με MacOS “Ventura” 13.2.1 επέτρεψαν τη γενική περιήγηση στο διαδίκτυο για 17 ώρες και την παρακολούθηση βίντεο στο YouTube για 18 ώρες.

Αν είναι ενεργοποιημένη και η υπηρεσία  Chrome Energy Saving,  ο χρόνος περιήγησης στο macOS μπορεί να παραταθεί κατά άλλα 30 λεπτά.

Από τότε που η Apple κυκλοφόρησε τη δική της σειρά επεξεργαστών “Silicon”, έφερε επανάσταση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Macbook, και άφησε πολύ πίσω τους υπολογιστές με  Windows.

Ο λόγος για τον οποίο η Google βελτιστοποιεί την κατανάλωση μπαταρίας του Chrome σε Mac είναι πιθανός επειδή οι χρήστες αναφέρουν ότι το Safari έχει πολύ καλύτερη απόδοση στο σύστημα,οδηγώντας τους να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης της Apple αντ’ αυτού.

Οι τελευταίες βελτιώσεις του Chrome θα γίνουν αισθητές και από όσους χρησιμοποιούν παλαιότερο υλικό της Apple, όπως τα Macbook που βασίζονται στην Intel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *