Ποια προβλήματα εμφανίστηκαν στο Microsoft Exchange Online 

Ποια προβλήματα εμφανίστηκαν στο Microsoft Exchange Online 

Η Microsoft διερευνά μια συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει τους πελάτες του Exchange Online σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους ή την αποστολή/λήψη email.

Οι επηρεαζόμενοι χρήστες βλέπουν τα σφάλματα “550 5.4.1 Διεύθυνση παραλήπτη απορρίφθηκε: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση” κατά την προσπάθεια αποστολής ή λήψης μηνυμάτων, από σήμερα στις 1:11 μ.μ. UTC.

“Διερευνούμε ένα ζήτημα στο οποίο οι χρήστες ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους Exchange Online μέσω οποιασδήποτε μεθόδου σύνδεσης. Πρόσθετες λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στον Πίνακα εργαλείων υγείας υπηρεσίας κάτω από το EX522020,” ανέβασε η Microsoft  νωρίτερα σήμερα στο Twitter.

Οι πελάτες αναφέρουν επίσης στο Twitter και στο Reddit ότι πολλά email που αποστέλλονται στα γραμματοκιβώτια του Exchange Online δεν θα φτάσουν στα γραμματοκιβώτια των παραληπτών.

“Εντοπίσαμε ένα πιθανό ζήτημα αποκλεισμού άκρων βάσει καταλόγου (DBEB) που μπορεί να συμβάλλει στον αντίκτυπο”, δήλωσε η Microsoft σε μια ειδοποίηση για την υγεία της υπηρεσίας που εκδόθηκε σήμερα στις 5:22 μ.μ. UTC.

“Το διερευνούμε μαζί με τα υπάρχοντα διαγνωστικά μας δεδομένα για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Ο αντίκτυπος αφορά συγκεκριμένα τους χρήστες που εξυπηρετούνται μέσω της επηρεαζόμενης υποδομής στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.”

Το DBEB επιτρέπει στους διαχειριστές να ρυθμίσουν την απόρριψη μηνυμάτων για μη έγκυρους παραλήπτες και τον αποκλεισμό για όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται σε διευθύνσεις email που δεν υπάρχουν στο Microsoft 365 ή στο Office 365.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *