Το Bing Chat θα προσθέσει “ομαλή κύλιση” για καλύτερη παρακολούθηση των μηνυμάτων

Το Bing Chat θα προσθέσει “ομαλή κύλιση” για καλύτερη παρακολούθηση των μηνυμάτων

Η Microsoft συνεχίζει να επεκτείνει τον αριθμό των ατόμων που δοκιμάζουν τη νέα υπηρεσία Bing Chat. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία εξέδωσε μια σημαντική ενημέρωση στο chatbot και πρόσθεσε την τελική έκδοση του Επιλογέα λειτουργιών συνομιλίας Bing. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα προστεθεί και ένα αίτημα για μια μικρή αλλά σημαντική ενημέρωση από έναν χρήστη του Bing Chat.

Στο Twitter , ο  χρήστης “max77sabers” έστειλε μήνυμα στον Mikhail Parakhin της Microsoft και ο Mike Davidson ζητούν “ομαλή κύλιση” στο Bing Chats. Αυτή η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στα περισσότερα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού για να επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κύλιση προς τα κάτω σε μια ιστοσελίδα. Δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουν ασταθείς κινήσεις σε αυτές τις σελίδες.

Ο «max77sabers» επισημαίνει στην ανάρτησή του στο Twitter:

Καθώς το Bing “μιλάει” και το κείμενο πρέπει να κάνει κύλιση μόλις εξαντληθεί ο χώρος, η κύλιση δεν είναι κινούμενη και είναι δύσκολο και δυσάρεστο για τα μάτια/τον εγκέφαλό σας να πρέπει να κάνει τη δουλειά και να προσπαθήσει να παρακολουθήσει την κύλιση. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μικρό θέμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικό!

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα προστεθεί αυτή η δυνατότητα, αλλά είναι πάντα καλό να γνωρίζουμε ότι η ομάδα Bing Chat της Microsoft είναι ανοιχτή σε τέτοιου είδους σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *