Ποια εταιρία πούλησε τα περισσότερα πτυσσόμενα πέρυσι 

Ποια εταιρία πούλησε τα περισσότερα πτυσσόμενα πέρυσι 

Η κατηγορία των πτυσσόμενων smartphone ανεβάζει ρυθμούς καθώς όλο και περισσότερες επωνυμίες λανσάρουν αναδιπλούμενα τηλέφωνα για να αποκτήσουν ένα κομμάτι αυτής της πίτας, αλλά εξακολουθούν να είναι τα πτυσσόμενα της Samsung που προσφέρουν την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία. Και ενώ άλλοι θα καλύψουν τη διαφορά τελικά, είναι ο κορεατικός όμιλος που είναι ο σημερινός ηγέτης της αγοράς στο τμήμα των πτυσσόμενων, καθώς απέστειλε περισσότερα πτυσσόμενα smartphone το 2022 από όλους τους άλλους OEM μαζί.

Σύμφωνα με έρευνα της Canalys , η αγορά των πτυσσόμενων smartphone κατέγραψε 14,2 εκατομμύρια αποστολές σε όλο τον κόσμο το 2022, εκ των οποίων μόνο η Samsung απέστειλε περισσότερες από 11 εκατομμύρια μονάδες.

Η κινεζική μάρκα Huawei ήρθε δεύτερη με την αποστολή λίγο κάτω από δύο εκατομμύρια πτυσσόμενα, ακολουθούμενη από τις Oppo, vivo, Xiaomi, Honor και Motorola, οι οποίες απέστειλαν μόνο 40.000 πτυσσόμενα smartphone.

Samsung sold more foldables last year than other brands combined

Η Canalys εκτιμά ότι οι αποστολές πτυσσόμενων το 2023 θα διπλασιαστούν και θα φτάσουν τα 30 εκατομμύρια μονάδες. Και αναμένουμε ότι η αγορά των πτυσσόμενων θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική για μια ακόμη φορά που οι κινεζικές μάρκες θα κυκλοφορήσουν τις πτυσσόμενες συσκευές τους εκτός Κίνας για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Samsung σε αυτό το τμήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *